Vi tilbyder

mange forskellige former for træning, kostvejledning og diverse behandlinger

Styrketræning

For dig der gerne vil styrke kroppen

Vi har en bred vifte af maskiner og udstyr til styrketræning, såvel plate-loaded, hvor du justerer modstanden med vægtskiver, og magasinmaskiner, hvor modstanden væges med en split, der sættes ind i en vægt eller kabeltræk. Og så har vi selvfølgelig en masse barbells, håndvægte og kettlebells samt andet grej til funktionel træning.
Du har dermed rig mulighed for at få en varieret træning og styrke hele kroppen.
Optimalt supplerer du denne træning med kario-vasculærtræning, hvor pulsen kommer op meget gerne flere gange om ugen. Ligesom det er vigtig konstant at udfordres, så du løbende justerer vægte så kroppen hele tiden styrkes.

Vi står klar til at hjælpe dig, så hvis du har spørgsmål eller brug for et træningsprogram, så kontakt os endelig.

Kardiotræning

Pulsen skal op

Det er vigtig også at træne kario eller med andre ord konditionstræne, så du styrker dit kredsløb og dermed dit hjerte og din kondition. Der er mange muligheder for at få pulsen op hos os fx. løbebånd, cykler, ThoraxTrainer, ArtTrainers, romaskine, Stairmaster, airbike mm.

Kardiotræning giver dig ikke en six-pack, større overarme eller mere tonet ryg eller bryst, men det vil gøre din krop mere effektiv, og bedre rustet til at håndtere de belastninger den udsættes for igennem et normalt hverdagsliv. Det anbefales at voksne bevæger sig med moderat intensitet minimum 30 minutter pr dag, og børn 60 minutter pr dag, men for at få mest ud af kardiotræningen har vi brug for minimum 3×20 minutter med konstant eleveret puls om ugen. Supplerer endelig denne form med styrketræning, så får du maximalt udbytte.

Udendørstræning

Træning i det fri har mange fordele

Vi har indrettet et udendørs træningsareal med et lækkert rig og en række fede stationer herunder armgang, t-bar, battle rope for at nævne et par foruden diverse dæk, køller, kettelbells, stænger og skiver. Du kan derfor uden problemer tage den gode træning udendørs!

Eftersignede bliver man op til 50% gladere af træning i det fri, den friske luft øger effekten af træningen og styrker immunforsvaret, du får de livsvigtige D-vitaminer fra solens stråler og måske sågar en god kulør.
What is not to like?
Alle medlemmer har fri adgang i bemandende åbningstimer.

Personlig træning

Få din helt egen træner 

Vil du gerne have bedre styr på teknikken fx i de store basis-øvelser, er du på vej tilbage efter en skade eller noget helt tredje så kan 1 – eller flere – sessioner med en personlig træner måske være vejen for dig.

Vi er klar til at hjælpe dig nå dine mål, og vil efter en udbydende snak sammen lave en personlig træningsplan, hvor du gennem tilkøbte sessioner har personlig træner ved din side. Det kan hjælpe dig til bedre at holde fokus og yde maksimalt, når du træner så du efter endt træning står stærkere og skarpere!
Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret

Trænings- og kostforløb

Vi hjælper dig i mål med personligt tilrettelagt forløb

Som personlig træner, kostvejleder m.m. kan David hjælpe dig med at nå dine mål, og tilbyder en række forskelligt sammensatte forløb med personlig træning, kostvejledning og madplaner samt ugentlige vejninger og opfølgninger.

Med udgangspunkt i en indledende konsultation udarbejdes målsætninger og en personlig handleplan mht. træning og kost og vi hjælper dig hele vejen igennem.

Tag endelig kontakt og hør nærmere om mulighederne og priser, hvis du tænker du har brug for hjælp.

Kostvejledning

Den rette kost gør en verden til forskel 

Vil du gerne tabe dig lidt eller have reguleret din kost, så den passer i forhold til din træning?
Eller måske har du brug for at få reguleret kosten, så du har ikke er i energiunderskud og kan yde det maksimale i hverdagen?
Så kan et forløb med kostvejledning og personlig kostplan med løbende opfølgning og vejning over en given periode være noget for dig?

Efter indledende samtale på ca. 1 time hvor vi kommer omkring din hverdag mht. kost, arbejde eller studie og andre aktiviteter laver vi en personlig. Kontakt os og hør mere!

Infrarød sauna

Oplev varmen og alle de gode effekter ved brug af saunaen 

Modsat en traditionel sauna er denne hverken fugtig eller meget varm. Du sætter dig bare ind i det træningstøj og nyder varmen. Saunaens sorte paneler udsender en række elektromagnetiske stråler og bølger, der skaber vibrationer og dermed varmer din krop rigtig godt op. Disse stråler er ganske harmløse og slet ikke at sammenligne med fx solarier.

Saunaen kan have en positiv effekt på immunforsvaret, manglende energi, smerter, et højt blodtryk, en dårlig blodcirkulation, inflation i kroppen, stive led herunder også slid- og leddegigt.

En tur i saunaen varer typisk 20-40 min. og kan nydes året rundt, prøv det! Skulle du mod forventning opleve ubehag, så skal du straks forlade saunaen og sørge for at blive afkølet. Husk at indtage væske efter en tur i saunaen.

OBS: hvis du er gravid eller ammer, har pacemaker eller hjerteproblemer, lupus eller har implantationer må du ikke anvende saunaen. Du bruger receptpligtig depotmedicin eller har kobberspiral, kontakt da egen lægen inden brug!

Manuel behandling

Døjer du med ømme muskler eller har du været uheldig og fået en skade af en art, så står vi parat til at hjælpe  

En manuel behandling hvor der arbejdes med diverse forskellige teknikker kan være med til afhjælpe ømhed og skader, men behandling kan oftest ikke stå alene! Derfor understreger vi altid, at træning og styrke af kroppens muskler og led og øget bevægelighed også har stor betydning i forhold til at komme af med smerter og eventuelle skader du måtte døje med. Med andre ord og sagt lige ud så og måske lidt hårdt fixer en tur på massagebriksen alene sjældent problemet.

Men tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis det er og vi kan få os en lille snak om hvordan og hvorledes. Vi tilbyder manuelle behandlinger herunder også ultralyd- og laser, akupuktur, cupping og kinesiotaping.

Du kan booke tider og se behandlingstyper og priser her.

HUSK: Som medlem i BlueFitness får du altid 20% rabat på alle behandlinger ligesom du altid gratis kan benytte vores infrarøde sauna.