Hvem er vi

Centrets historie og folkene bag

Hvem er vi….

Centerets historie

Det var med stor glæde men også en del nervøsitet, at vi den 1. september 2017 slog dørene op og bød velkommen i BlueFitness efter en større renovering af erhvervslokalerne på Bødkervej og køb af fitnessmaskiner. Vi var rigtig spændte men som sagt også noget nervøse for, hvordan vi ville blive modtaget i byen og ikke mindst nysgerrige på, hvor mange som ville takke ja til vores mange tilbud i centeret.

Man må sige det det gik over al forventning, rigtig mange medlemmer strømmede til og gik i gang med træningen. Der herskede ingen tvivl om, at der også var plads til os i byen og kunder som efterspurgte det vi tilbød. I takt med at der kom godt gang i træningen fik flere også øjnene op for at David tilbød diverse former for behandling for smerter og skader, så der blev også meget at se til på den front.

Der gik imidlertid ikke længe inden vi indså, at pladsen simpelthen var for trang og der var brug for mange flere maskiner og mere udstyr. Vi var meget heldige, at muligheden forelå, så vi faktisk kunne udvide med 200m2 i forlængelse af centeret. Det betød også at vi kunne realisere drømmen om få en lille holdsal til den slags træning, som var efterspurgt af flere samt indrette nyt område med en masse frivægtsstationer, 10 meter lang turf, stort rig til alverdens styrketræning, traktordæk m.m.

Ultimo december 2019 kunne vi så invitere medlemmer ind i den nye del med meget højt til loftet og mange super fede træningsstationer – En rigtig ”legeplads” for medlemmer som ønsker den type træning. Holdsalen blev også indviet med diverse former for holdtræning med dans og yoga og powercross.

Desforuden valgte vi i efteråret 2018 at etablere et udendørstræningsareal, hvor det er muligt at styrketræne udenfor, når vejret er til det. Vi har en 20 fods container fyldt med udstyr, rig monteret, masser af dæk og en stor sandkasse til at kaste med sten så mange fede træningsmuligheder, hvis man lyster. Området kan frit benyttes af alle medlemmer efter aftale. Dette område gav også medlemmer mulighed for at fastholde træningen under coronanedlukningen vi blev ramt af i 2020-21, hvor det var tilladt at træne i mindre grupper udendørs. Pandemien ramte os hårdt og har kostet en masse, men takket være en fantastisk opbakning fra medlemmer samt diverse støtteordninger fra regeringen har vi klaret os igennem og er klar på meget mere god træning i BlueFitness i årene fremover.

Mød os

Læs mere om hvem vi er