Personlig træning

Sammen når vi dine mål

Træn med os

Du kan mere, end du tror! – Hvor der er vijle er der vej! – Anything is possible!

Disse sætninger hører man ofte, men nogle gange kan det bare være så utrolig svært at få banet vejen selv af mange årsager. Det kan være svært at få trænet korrekt og opnå sine mål med træning, hvad enten det drejer sig om at komme i bedre form, tabe sig, få større muskler eller slippe af med en skade. Ønsker du en hjælpende hånd ift. din træning og eventuelt også vægttab? Så kan personlig træning være midlet for dig.

Som uddannet personlig træner har jeg et solidt grundlag for at kunne rådgive og hjælpe dig med din træning. Min baggrund som sportsskadeterapeut og manuel behandler gør desforuden, at jeg kan tilrettelægge træningen netop efter DIG, så du træner sikkert og rigtigt. Du kan således føle dig helt tryg i mine hænder, og lade mig hjælpe dig med at optimere din træning og få det maksimale ud af den.

Jeg kan hjælpe dig med at styrke og udvikle din krop, uagtet alder, niveau eller eventuelle skader, bare du er frisk på træning med mig.

Det er muligt at booke enkelt timer med personlig træning, hvor vi mødes i centeret eller vores udendørs træningsareal og jeg tilrettelægger en træningssession på 50 min. specifikt til dig, og hvor jeg er med dig hele tiden.
Det kan være en rigtig god måde at booste og få ny inspiration til sin egen træning med sådan en time ind i mellem eller måske som et fast element en eller flere gange om måneden i en periode.

Jeg tilbyder også personlige træningsforløb over 4, 8 eller 12 uger, hvor kostvejledning også indgår og vi sammen vil arbejde mere intensivt med træningen og kosten for at nå dit mål.

Er du interesseret, så tøv endelig ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak om personlig træning, eventuelt forløb og priser.

1 x Personlig træning

425,-

10 x Personlig træning

3.400,-