Hjælp til træning

Som personlig træner, kostvejleder m.m. kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål.

Ønsker du hjælp til din træning, og ønsker du måske også at tabe dig lidt?

Som personlig træner, kostvejleder m.m. kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål, og tilbyder en række forskelligt sammensatte forløb med personlig træning, kostvejledning og madplaner samt ugentlige vejninger og opfølgninger.

Et forløb startes med en indledende konsultation på ca. 1 time i fitnesscenteret, hvor vi introducerer os for hinanden og vi udarbejder målsætning og en personlig handleplan. Du skal selvfølgelig også vejes ligesom jeg vil tage forskellige målinger bl.a. fedtprocent, BMI og bodyage.

I forbindelse med den indledende konsultation aftaler vi også tidspunkter for de personlige træningssessioner, hvor også de ugentlige opfølgninger og vejninger vil finde sted.

Kort efter opstarten får du adgang til din mad- og træningsplan, som bliver gjort tilgængelig via vores app, så du altid har den lige ved hånden. Appen kan du bruge til at tracke din træning, din vægt og øvrige kropsmål + du kan se din madplan inklusive opskrifter m.m. Derudover kan du altid skrive til mig gennem appens indbyggede chatfunktion.

Priser*

4 ugers forløb kr. 1900,-

8 ugers forløb kr. 3300,-

12 ugers forløb kr. 4800,-

*Forudsætter medlemskab af centeret for at kunne træne.

Alle forløb inkluderer:

  • 1 x personlig træningssession á 50 min. per uge
  • Personligt tilrettelagt træningsprogram
  • Kostvejledning og madplan
  • Ugentlig vejning og opfølgning