social responsibility essay advocacy essay website for writing essays buy phd thesis custom college paper issues to write about in a college essay white collar crime essay best college application essay writing service

Hos BlueFitness har vi plads til alle aldersgrupper fra 15 år og opefter, lige fra de unge, der giver den gas med vægttræningen, til senioren, der ønsker at imødegå kroppens forfald ved at gøre idræt og motion til en livslang aktivitet. Individuelt har vi selvfølgelig hver vores målsætning, motivation og baggrund for at styrketræne, men fokus i centeret er rummelighed, sammenhold og den gode stemning.
Flere og flere ønsker i dag at træne på egen hånd, enten med frivægte, eller ved brug af styrke- og kardiomaskiner, og derfor har vi bestykket centeret med et bredt udvalg af træningsstationer for at imødekomme begge dele.
Vi har et bredt udvalg af maskiner til kardio- eller så kaldt konditions- eller kredsløbstræning, bl.a. løbebånd, cykler, crosstrainere, romaskine osv. og derudover har vi en masse forskellig udstyr til styrketræning.
Desforuden tilbyder vi en lang række behandlinger og massage og vejledning om kost, hvis du ønsker at tabe dig eller bare at få et bedre velvære gennem kosten. Læs mere om det hele under de respektive tilbud og venligst læs og efterlev vores nedenstående husregler.

HUSK: Træning er på eget ansvar og hvis man har skader eller andet end almindelig dårlig form er det en god ide at spørge sin læge til råd, før man går i gang.

Vel mødt i BlueFitness, vi glæder os til at se dig!

Mange sportslige hilsner
Anna og David Klærke

HUSETS REGLER:
Vi beder dig om at følge vores husregler – det sikrer en optimal træningsoplevelse for alle. Har du spørgsmål til nedenstående, er du velkommen til at kontakte os på tlf 42 650 600 eller email dbk@outlook.dk

MEDLEMSKAB:
- Der er kun adgang for medlemmer i alderen 15 år og op efter i træningsarealerne og omklædningsrummet.
- Medlemskabet er personligt, og misbrug kan medføre bortvisning.

BØRN:
- Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne.
- Små børn ifølge med forældre må opholde sig i børneområdet under træningen.

ÅBNINGSTIDER:
- Vores åbningstider skal overholdes. Det betyder, at centret skal forlades ved lukketid.

OPFØRSEL:
- Vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse, når de træner i BlueFitness. Derfor forventer vi en positiv omgangstone med respekt for hinanden.
- Personalets anvisning skal til enhver tid følges og står ikke til diskussion.
- Trusler og vold medfører, at du bliver bortvist og udelukket fra BlueFitness.
- Det er ikke tilladt at udøve privat virksomhed i forbindelse med medlemskabet.
- Behandl tingene ordentligt og efterlad stedet som du selv gerne vil forefinde det.

OMKLÆDNING, BEKLÆDNING OG MEDBRAGTE TING:
- Der er omklædningskabiner og skabe med lås til opbevaring af dine ejendele, mens du træner. Medlemmer skal selv sørge for hængelås.
- Det er ikke tilladt at reservere skabe, disse må udelukkende anvendes under træningen og husk at få din hængelås med.

BEHANDLING AF UDSTYR:
- Vores udstyr skal behandles med respekt og må kun benyttes til de øvelser, det er beregnet til. Håndvægte skal have gulvkontakt, før man slipper.
- Ryd op efter dig selv og læg altid udstyret på plads efter brug.
- Del maskinen i pausen mellem sættene, så bliver det nemmere for alle at komme til og optag ikke kardiomaskinerne i længere perioder hvis andre gerne vil til.
Maskiner skal rengøres efter brug, så de er klar til andres brug.

MUSIK / MOBIL:
- Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el. lign.
- Mobilsamtaler skal begrænses.

DOPING:
- Doping er strengt forbudt. Såfremt du bliver testet positiv, vil du blive bortvist fra BlueFitness.
- Salg af doping i centret medfører politianmeldelse.