cheap essay online australia essay buy essay uk how to write a high school research paper business environment assignment master's thesis close reading essay examples business school essay service

Om holdtræning

PowerCross
Til PowerCross timer har vi fokus på funktionelle øvelser, hvor ALLE kan være med, men med en sværhedsgrad der kan varieres, så der er udfordringer for alle. Ca. 1 times træning hvor intensiteten er høj og hvor der arbejdes med både udholdenhed, puls, styrke og balance.

Hatha yoga
Yoga tilbydes fra ultimo maj som del af holdabonnement – kontakt os hvis du er interesseret.
Der arbejdes med fysisk styrke, mental balance og bindeleddet mellem de to og der arbejdes fysisk i asanas, som er forskellige yogastillinger. Fokus vil være på både fysisk og mental koncentration. Måden hvorpå vi vil arbejde med kroppen fysisk, styrkes ved at vi fokuserer på at åndedræt forenes med vores asanas. Gennem yoga opnår vi styrke, som på sanskrit kaldes hatha. Deraf kommer navnet hatha yoga, som undervisningen vil tage sit afsæt i.

For mere info kontakt

  • David Klærke
    Indehaver

Vilkår for holdtræning

Ønsker man at deltage i holdtræningen skal man melde sig på de pågældende hold via vores app’en BlueFitness, du finder i App Store eller Google Play. Det er også muligt at melde sig til via vores hjemmeside og BOOKING LOGIN.
Kun ved booking sikrer du en plads på holdet du vil træne på plus ingen går forgæves efter en time som reelt er fuldbooket.
Skulle du blive forhindret i at deltage i holdtræningen, skal du afmelde dig senest 8 timer før start af hensyn til instruktørerne og andre deltagere, vil du – såfremt du ikke fremmøder som planlagt eller ikke framelder dig rettidigt – blive oplagt et gebyr på kr. 30,-. Hvis der er mindre end fem tilmeldte deltagere til en træning 2 timer før start forbeholder vi os retten til at aflyse, tilmeldte bliver så straks informeret.

Link til holdplan og booking