constitutional law essay abortion essay topics writing help review martin luther essay solve math problems algebra frederick douglass narrative essay how to write essay in english custom writers
 • Restorativ yoga

  Restorativ yoga

  Vil du forkæle dig selv eller bare give din krop og dit sind en pause? Så kan en gang restorativ yoga, som er en meget blid yogaform, hvor du ikke skal præstere eller opnå noget, du skal alene være lige være noget for dig!

  Du bliver guidet ind i en række liggende og siddende stillinger, som vil hjælpe dig til at spænde af og giver kroppen mulighed for at hvile samtidigt med, at du oplever at blive strukket godt ud.
  Det gør også på forunderligste vis, at dit sind bliver mere stille, mens du ligger vågen, lyttende til instrukser og afspænding, du er til stede i nuet. Vi arbejder med at skabe forening, så du kan opleve harmoni mellem krop og sind.

  Måske plages du af tankemylder og har svært ved at give dig hen? Måske har du en travl hverdag med mange bolde i luften, hvor det kan være svært at geare ned? Brug for at blive strukket godt ud efter anden træning? Eller du vil bare forkæle dig selv for stund? Ja så denne yogaform absolut anbefalelsesværdigt. Det kan blive dit frirum, din fysiske og mentale pause, hvor du booster dit velvære og yogaen kan hjælpe til du får en bedre søvn og fordøjelse. ALLE kan være med.

  Er du fristet og lyst til at prøve det? 😉

  Så kontakt os endelig, så vil vi oprette nogle pop-up hold af 1-times varighed de kommende uger.

Kommenter

Cancel reply