analysis essay writing computer ethics essay ways to write an essay job paper study abroad essay example essay writing ppt dissertation help persuasive writing essays
 • Endelig – fra 1. august åbner vi fuldt ud!

  Endelig – fra 1. august åbner vi fuldt ud!

  Datoen vi med meget stor længsel har set frem til og talt ned til er nu endelig der. Det har været 3 meget lange måneder med rigtig mange timer for vores vedkommende i fitness, for at sikre bemanding som myndighederne har krævet for at holde åben. Undervejs har vi fået hjælp af flere til at tage nogle timer for os, ingen nævnt ingen glemt! Tusind tak til jer hjælpere men også en meget stor tak til alle jer medlemmer, som har udvist forståelse for situationen og mødt os med smil i døren, når I kom til træning siden genåbningen d. 6. maj.

  Fra 1. august er der ikke længere krav om bemanding til tjek af coronapas, det betyder, at vi fra søndag morgen kl. 4.00 igen har fuldt åben, så I kan træne fra tidlig morgen til sen aften. Mao er vi tilbage til de normale åbningstider fra kl. 4.00-23.00 hver dag.

  HUSK – coronapas er stadig påkrævet for adgang og træning for ALLE, og der vil dagligt blive foretaget stikprøver. Så er du ikke vaccineret, skal du fortsat testes og fremvise negativ test, alternativt være immun og dermed dækket af pas for at kunne træne i centeret. Medlemmer som træner og ikke kan fremvise coronapas på forlangende vil straks blive bortvist og udmeldt.
  Jf myndighederne er der krav om coronapas i fitness centre frem til 1. september 2021.

Kommenter

Cancel reply