help writing research paper crisis management thesis racism essay topics who am i paper dream essay online proofreaders the crucible essay topics professional essay service
 • Børnedans i BlueFitness

  Børnedans i BlueFitness

  Vi gentager succesen fra efteråret og tilbyder igen børnedans i centeret – hvor der fra midt august hver mandag frem til ultimo november vil blive skruet op for musikken og danset en masse i vores holdsal, der bliver udbudt to hold.

  Da vores tidligere danseinstruktør skal på efterskole har vi fået en anden dygtig underviser i stedet.
  Her er en lille kort præsentation af Mathilde:

  Jeg hedder Mathilde og jeg er 16 år. Til dagligt bruger jeg det meste af min tid på dans og gymnastik, hvilket jeg har gjort i hele 14 år. Jeg er lige blevet færdig med et år på Bernstorffsminde efterskole, hvor jeg har haft dans og rytmisk gymnastik som linjefag. Dans er noget af det som betyder allermest for mig, og det er det jeg virkelig brænder for. Jeg glæder mig helt vildt til en masse dansetimer i BlueFitness, og så håber jeg på at se en masse friske piger og drenge.

  Opstart mandag d. 16. aug. – Slut 29. nov. (ingen dans i efterårsferien) i alt 15 gange

  Mandage kl. 16.30-17.15 : 0-1. klasse

  Hvis du er frisk, glad, og godt kan lide at danse så er dette et hold lige for dig. Vi skal danse en masse til nogle lækre MGP-sange og andet fed musik. Så skal vi selvfølgelig lege en masse og hygge en masse. Kom frisk til en lækker dansetime.

  Mandage kl. 17.30-18.15 : 2.-3. klasse

  Er du en pige eller dreng som elsker at bevæge dig, og danse en masse, så er jeg sikker på dette hold er lige noget for dig. Vi skal nå at lære en masse nye, fede og seje danse, men selvfølgelig også hygge, lege og snakke en masse. Kom frisk, og husk drikkedunken vi får sved på panden.

  PRIS: 600 kr. – tilmelding via vores hjemmeside eller linket her – (se under klippekort) begrænsende pladser så vent ikke for længe med tilmelding!

Kommenter

Cancel reply