research papers writing service write essays online writing a contrast essay copy editing services education dissertation ideas
  • Mandeyoga

    Mandeyoga

    Mandag d. 28. juni kl. 18.30-20.00 inviterer vi til en gang yoga for mænd – så har du lyst til at prøve kræfter med yoga og måske udfordre dig selv lidt så kom endelig med. Der er 6 pladser og først til mølle princippet gælder, vi giver en kold drink efter timen.

    Yogapraksisen består af en række stræk, styrkende stillinger og balance samt afspænding og meditation. Yogaen kan give dig en indre ro, hjælpe til at slappe af, finde ind i kroppen og ud af hovedet for en stund og ikke mindst øge din smidighed og form i forhold til styretræning – så med andre ord en ren win win.

    Alle er velkommen – tilmelding nødvendig, kontakt os for at få en plads – mobil 42650600 eller mail dbk@bluefitness.dk

Kommenter

Cancel reply