study abroad essay example how to write a resolution paper writing a proper essay recommendation paper tourism thesis concept paper example
 • Næste uges åbningstider er lidt anderledes….

  Næste uges åbningstider er lidt anderledes….

  Ved genåbningen d. 6. maj havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi her en måned senere forsat skal agere corona-politi hver eneste åbningstime, slet ikke nu hvor man i foreningsfitness centre fra 21. maj kan nøjes med en daglig stikprøve af medlemmer. Mange af jer har hørt vores klagesang og vi råber op over alt, hvor vi kan for at komme denne uretfærdighed til livs. Det er ingen hemmelighed, at det tærer meget på kræfterne, at vi hele tiden skal være til stede og tjekke pas. Heldigvis giver en række medlemmer os en hjælpende hånd med at tage vagten nogle timer med jævne mellemrum, det er vi virkelig taknemlige for!

  Grundet en længe planlagt cykeltur til Skagen næste uge og kravet om bemanding i åbningstider ser vi os imidlertid nødsaget til at justere i åbningstimerne torsdag d. 10. juni og fredag d. 11. juni, som vil berøre jer som træner morgen og aften. På den måde kan vi få hjælp af diverse medlemmer til at tage vagter i centeret og holde åbent, mens vi er væk. Vi beklager ulejligheden, men håber inderligt på jeres forståelse og accept, så vi kan komme af sted som planlagt, holde fri lidt og nyde turen nordpå.

  Åbningstiderne vil således være:

  TORSDAG 10. JUNI kl. 9.00-17.00
  FREDAG 11. JUNI kl. 9.00-17.00

  Resten af ugens tider er uændret, så håber vi, at du kan få passet næste uges træning ind herefter.

  Og så håber vi selvfølgelig på, at man på Borgen meget snart kommer til fornuft og lader os åbne almindeligt, så vi er ud over alt dette.

Kommenter

Cancel reply