how to write a short research paper how to write an introduction for a college application essay college research papers for sale mba essay help leadership style essay theoretical framework paper example learn how to write essay cheap custom writing service
 • Forsat nedlukning…

  Forsat nedlukning…

  som vi havde forudset, får vi desværre ikke lov til at åbne dørene til centeret igen mandag d. 1. marts, øv øv og atter øv.

  Det er ingen hemmelighed, at vi er hårdt presset, det er meget svære tider med den pandemi og nedlukning på så mange plan. Alle savner unægtelig hverdagen som vi kendte inden corona gjorde sit indtog herunder også træningen og mange er som os mere end trætte af situationen.
  Alt har en pris…..

  Medlemskaber forbliver selvfølgelig i bero indtil åbning, med mindre man benytter vores udendørs træningstilbud, der er tilladt eller blot vil støtte os med abonnement under nedlukningen. Tusind tak til alle jer som gør.

  Endnu en gang må vi værne os med tålmodighed en rum tid endnu, vi håber I får holdt formen vedlige, har det godt og beder inderligt til situationen tillader åbning efter påske. Vi savner jer!!!!

Kommenter

Cancel reply