study abroad research paper writing literature essays hinduism research paper dissertation help health insurance essay civil engineering essay
 • BlueFitness Virtual Race

  BlueFitness Virtual Race

  Er du frisk på at gå eller løbe en tur med os – virtuelt?
  Søndag d. 7. februar 2021 inviterer vi alle til at komme ud og bevæge sig med sammen med os – men på corona-venligvis nemlig hver for sig….

  Det lyder måske lidt skørt, men i disse nedlukningstider ved vi, at det kan det være ret svært at finde motivationen til at træne, derfor kommer vi her med et super og ganske GRATIS tilbud til medlemmer ja til alle i lokalområdet eller hvor som helst i landet. Ren wim win tænker vi!

  Vi arrangerer søndag d. 7. februar en BlueFitness virtuel event med gå- og løbeture på 1 mil (1,6km), 5 og 10 km. Du skal bare melde dig til, finde træningstøjet frem og så ellers ud af døren.
  Alle kan være med, så tag endelig familien med og udfordre meget gerne naboen eller dine venner til at deltage. Sammen men hver for sig bevæger vi os alle på dagen og i tiden op til med træning selvfølgelig.

  Konceptet er simpelt:

  • Du vælger selv ruten og tidspunkt på dagen at tilbagelægge distancen.
  • Du får tilsendt et fint startnummer, som du kan dele på sociale medier og printe ud og bruge på løbsdagen, hvis du ønsker.
  • Du tager selv tid – enten med en RaceConnect app*, dit Garmin, Polar eller Suunto træningsur, din smartphone eller med et almindeligt ur.
  • Efter du har gennemført distancen skal du uploade din tid via din tilmelding. Hvis du benytter RaceConnect app’en, så bliver tiden automatisk koblet til din tilmelding og du skal intet foretage dig.
  • Efter du har gennemført og din tid er registreret, kommer du på den officielle resultatliste for eventen.
  • Du får tilsendt et flot diplom i pdf, som du kan gemme eller printe ud som minde.
  • Et virtuelt certifikat på gennemførsel du kan dele via sociale medier, hvis du lyster, modtager du også på email.

  Så kom nu frisk medlemmer, I Søndersøborgere, Nordfynboer ja alle som har mod på eventen – DET ER GRATIS og en fantastisk måde at motivere sig på og komme ud og træne.

  Du kan lave en konkurrence ud af det, hvis du vil, eller bare nyde at have et mål og få en oplevelse ud af en virtuel event, hvor vi sammen bevæger os og så alligevel ikke… Det vigtigste er at komme ud og røre sig og få frisk luft.
  Det tænker vi kan hjælpe med at holde humøret og formen og selvfølgelig gejsten oppe i disse svære og noget underlige corona-tider.

  Tilmeldingen finder du her – kom frisk alle sammen!!! Del endelig budskabet, jo flere vi er jo sjovere.

  *RaceConnect app’en kan downloades gratis via AppStore og GooglePlay.

Kommenter

Cancel reply