essay writing introduction article writing services leadership essay topics pay someone to do my assignment data analysis research paper essay papers online
 • Nedlukningen fortsætter MEN det gør udendørstræningen også!

  Nedlukningen fortsætter MEN det gør udendørstræningen også!

  Vi håber, I kom godt ind i 2021! Desværre får vi ikke lov til at genåbne d. 4. januar, da denne er udskudt med 2 uger og vi efter planen så først efter d. 17. januar må træne indendørs pga. coronapandemien.

  Men det er forsat tilladt at træne i det fri jf retningslinjerne så længe max antal, afstand, rengøring og håndsprit efterleves.
  Siden nedlukningen har nogle af vores medlemmer været friske, trodset vind og vejr og vedligeholdt formen med masser af god træning i vores udendørsareal. Der er mange muligheder for variereret styrketræning mm.

  Træning er kun mulig for medlemmer som har tilvalgt udendørstræningen gennem os og booker tid hertil, fra dd. kun via vores holdbookingsystem. Man skal booke tider via vores holdbooking på BlueFitness app’en*, her booker man sig ind på 2 timers træningspas i begrænset tidsrum hver dag og møder så bare op der. På den måde sikrer vi en god træning for alle og efterlever retningslinjerne om max antal osv.

  Så drømmer du om at komme i gang igen eller på ny allerede nu, så har du chancen. Medlemmer skal kontakte os for at få adgang til bookingen og så er det ellers bare at give den gas fra 2. januar, hvor vi står klar hver dag.

  *du kan downloade vores app via AppStore eller GooglePlay, log in oplysninger er indeholdt i din velkomstmail ved indmeldelse.

Kommenter

Cancel reply