online proofreading course political essay the kite runner essay topics tco writing service buy essays cheap do my research paper for me
 • Godt nytår!

  Godt nytår!

  Så lakker 2020 mod enden, og sikke et år…… starten var forrygende, masser af medlemmer som nød vores nye lokaler og grej og så kom coronaen og lagde os alle ned i marts så at sige…..

  Nedlukning fra marts til juni, sikke en mavepuster, heldigvis har vi de bedste medlemmer, der støttede os og var med os på den anden side. Der røg selvfølgelig desværre nogle i svinget så at sige, men sådan er det.
  Men hold fast det var fedt at åbne dørene igen, byde velkommen tilbage og opleve den gode stemning og meget træning i centeret hen over sommeren og efteråret og nye kom også til ;-).

  Ja, så ville pandemien og regeringen det som bekendt anderledes i december og vi måtte atter lukke ned for træningen op mod jul. ØV ØV og atter ØV. Heldigvis for vi har et udendørs areal til træning, som en række friske mænd og kvinder flittigt benytter i nedlukningsperioden. Det er nemlig tilladt med max 10 personer at træne udenfor, af hensyn til pladsen og udstyr har vi dog sat grænsen ved 6 pr. træningsslot.

  Vi håbede selvsagt inderligt, at det ville blive muligt at genåbne d. 4. januar, men sådan skulle det som bekendt ikke være. Så vi må leve med yderligere 14 dages nedlukning frem til d. 17. januar, desværre.
  Lad os alle gøre hvad vi kan for at få vendt smittetallene og situationen, passe ekstra på hinanden og holde humøret højt trods alt 😉

  TAK for år, TAK for jer, GODT NYTÅR, vi ser frem til et brag af et 2021!!!

Kommenter

Cancel reply