how to write a introductory paragraph for an essay pay to do my assignment success paper ethical issues essay research papers to buy
 • Så rammer nedlukningen også os

  Så rammer nedlukningen også os

  Myndighederne har i dag meldt ud, at nedlukningen udvides, så alle kommuner fra onsdag d. 16. december kl. 16.00 skal lukke ned for en række aktiviteter herunder indendørs træning som fitness.

  Det betyder selvsagt, at vi må lukke døren i morgen eftermiddag og først kan byde jer velkommen indenfor igen i det nye år. Det er så ærgerligt og trist. Vi håber og beder inderligt til, at de mange restriktioner hjælper på smittetallene og vi meget snart får den virus bremset.

  Heldigvis har vi jo et udendørs træningsareal, hvor træning er tilladt, dog max 6 personer ad gangen. Så det vil være muligt fra torsdag at booke tid til træning, for jer medlemmer som ønsker dette.
  Du kan få en masse god træning der med det grej vi har udendørs, bare husk at klæde dig på efter vejret. Så du kan holde formen ved lige og få en masse frisk luft – what is not to like? 😉

  Vi melder mere ud i løbet af onsdagen til alle medlemmer med hvordan og hvorledes det hele administreres med nedlukning osv. og håber I igen udviser forståelse og støtter os i denne svære tid.
  Så kan vi i 2021 give den max gas indendøre igen.

Kommenter

Cancel reply