indonesia paper eating disorders essay diversity essay topics how to write a compare contrast paper healthcare research paper topics
 • Vigtigt nyt ang. COVID-19

  Vigtigt nyt ang. COVID-19

  Nedlukningen i 38 af landet kommuner kan mærkes overalt og vi føler virkelig med de centre, som må lukke og deres medlemmer, som ikke kan træne. Det er en svær tid.
  Vi mærker også en overvældende interesse for BlueFitness inden for de seneste par dage, hvor mange pludselig har fået øjnene op for vores center, hvilket vi selvfølgelig er rigtige glade for.
  Set i lyset af den situation vi alle nu befinder os i mht. COVID-19 stiller interessen og en række ny-indmeldelser fra borgere i nedlukkede kommuner imidlertid os i en rigtig svær situation.

  Vi har fra dag ét efterlevet myndighedernes retningslinjer og anbefalinger mht. COVID-19 og derfor vælger vi også at følge deres råd og opfordringer i denne omgang. Alle bør vise maksimalt hensyn, passe ekstra på i denne pandemi, udvise samfundssind og respektere nedlukningen i de berørte kommuner. Det betyder således også, at man IKKE skal skal rykke sine aktiviteter som fx. træning til åbne kommuner.

  Derfor har vi under nedlukningen besluttet at afvise alle nye medlemmer fra berørte kommuner af hensyn til jer medlemmer, vores center generelt, os selv og ikke mindst for at udvise samfundssind og den ekstra påpasselighed mht. minimere risikoen for smittespredning, som vi mener er absolut nødvendig.

  Det håber vi selvsagt alle har forståelse for!
  Imens henstiller vi selvfølgelig fortsat til jer medlemmer at huske alle anbefalingerne, håndspritten, rengøringen og afstand, når I træner 😉

Kommenter

Cancel reply