best essays discount code ib tok essay topics how to write a survey paper software engineering thesis topics dissertation writing service uk easy steps to writing an essay law school personal statement service
 • Desinficering, rengøring, håndsprit og mundbind

  Desinficering, rengøring, håndsprit og mundbind

  Det er med stor glæde, at vi kan bringe nyheden om, at vi har investeret i en SAFESURFACE elektronisk desinfektionssprayer. Denne vil vi anvende som supplement til vores rengøring af alle flader i centeret i kampen mod CORONA og dermed gøre det endnu mere trygt for dig at træne hos os. Den er nemlig særlig effektiv i forhold til COVID-19, da væsken dræber 99,99% bakterier og vira.

  En SafeSurfaceSprayer tilfører væsken en elektrisk ladning, som gør desinfektionsvæsken positivt ladet. Dette gør, at væsken søger mod negativt ladede overflader og desinfektionvæsken binder sig til alle objektets overflader, også ikke-synlige og svært-tilgængelige områder.
  Dermed elimineres bakterier, vira og sporer i løbet af 2 min. og overfladerne er tørre igen efter 10 min. hvorefter man allerede efter 10 minutter kan tage lokaler, maskiner og udstyr i brug igen.

  Derfor vil der være tidspunkter på dagen, hvor dele af centeret ikke kan benyttes (dog max 10 min), efter vi har desinficeret maskiner og udstyr.

  Vi skal dog understrege, at vores brug af SafeSurfaceSprayer i centeret ikke er lig med, at man må slække på sin egen rengøring af maskiner og udstyr efter træning!
  Derfor her også en venlig påmindelse til alle om at alt du benytter i din træning også vægtskiver SKAL rengøres efter brug af hensyn til COVID-19.

  Det er essentielt, at ALLE medlemmer efterlever reglementet mht. rengøring, brug af håndsprit og mundbind, afstandsholden og ikke at træne i centeret ved symptomer på sygdom, som myndighederne foreskriver for, at vi fortsat kan træne sikkert og gøre alt vi kan for at mindske smitterisikoen.
  Efterlever man ikke reglementet ser vi os nødsaget til bortvisning.

  Og så afslutningsvis en bøn – stil nu håndspritdispenser tilbage i indgangsområdet på vej ud efter endt træning, så den er klar til næste medlem som kommer!!

  GOD TRÆNING!

Kommenter

Cancel reply