poetry explication assignment dissertation editors apa how to write a university research paper advertisements to write essays on cheapest writing services point of view essay topics how to write a 500 word essay about yourself pay for someone to do my homework
  • Suveræn GOD luft ;-)

    Suveræn GOD luft ;-)

    Da vi fornyligt blev kontaktet af vores leverandør af ventilation, fordi producenten gerne ville videregive vores historie om høj luftkvalitet og et sundt og godt indeklima i et fitness center, var vi selvfølgelig klar på det.

    Det blev til en flot case omkring luftfordeling og luftskifte, som er essentiel i træningslokaler og selv om casen reelt er møntet på fagfolk i den branche, så vil vi nu alligevel gerne dele og prale lidt med at viderebringe den. Ventilationen i BlueFitness er i topklasse og er medvirkende til vores gode indeklima. Vi har et optimalt luftskifte, som i denne tid også er ekstrem vigtigt i forhold til virussmitte. Det er vi rigtig glade for og stolte ovre.

    Tag endelig et kig på casen her – og forsat god træning i den gode luft 😉

Kommenter

Cancel reply