lord of the flies thesis custom essay writing service uk writing essay for college application custom writings discount code best dissertation services writing the introduction of a research paper computer thesis
 • Rengør efter dig eller UD

  Rengør efter dig eller UD

  Vi oplever desværre, at der er nogle og især unge medlemmer, som tilsyneladende ikke helt har forstået, at man SKAL rengøre alt træningsgrej man benytter og derfor springer denne del over, når de træner i centeret, selv efter klare instrukser fra os eller andre medlemmer som henviser til retningslinjerne.

  Det kan og vil vi ikke acceptere, specielt ikke i disse coronatider hvor vi alle skal passe ekstra på med hygiejnen og derfor gøre alt vi kan for at mindske smitterisikoen.  

  Derfor må vi her igen understrege, hvor vigtigt det er, at alle medlemmer overholder retningslinjerne i centeret og vælger nu at tage mere drastiske skridt for at håndhæve det sker.  

  Så efterlever du ikke vores retningslinjer, ser vi os nødsaget til at bortvise dig fra centeret og du vil blive udmeldt med øjeblikkeligt varsel.  

  Vores coronaretningslinjer er:

  *Sprit dine hænder når du kommer og inden når du går

  *Tag en håndspritflaske ind i centeret når du skal træne, som du så benytter løbende

  *Rengør alt du benytter med rengøringsmidler, klude eller papir som er tilgængelig over alt i centeret

  *Hvis du er syg eller oplever symptomer så bliv hjemme, indtil du er rask

  *Hold min 2 meters afstand når du træner

  TAK for forståelsen, hjælp os og hinanden ved at efterleve reglerne

  Forsat god træning!

Kommenter

Cancel reply