write my paper for me cheap writing an essay plan custom research paper writing service does money buy happiness essay west side story essay it research paper
 • Tak for besøget

  Tak for besøget

  Som nogle medlemmer bemærkede i går havde vi besøg og fornøjelsen af at vise BlueFitness frem for borgmester Morten Andersen, kommunaldirektør Morten Pedersen, Marianne Greve fra kommunens task force erhverv samt konsulent Jørgen Stig Bårris fra Nordfyns Erhverv og Turisme.
  Vi fik os en god snak om centeret generelt, baggrunden for vi startede, om at drive virksomhed i kommunen og det gode samarbejde vi fra dag et har haft med kommunens task force enhed etc. og endelig selvfølgelig også udfordringerne omkring corona pandemien.
  Der skal lyde en stor tak til Morten Andersen og følge fordi de tog sig tiden og besøgte os!

  PS: vi glemte desværre totalt at tage fotos 🤣

Kommenter

Cancel reply