eating disorders essay plagiarism thesis i forgot to write my essay how to write an 5 paragraph essay definitions essay
 • HUSK – vi skal stadig passe på COVID-19!

  HUSK – vi skal stadig passe på COVID-19!

  Indenfor de sidste par uger har vi desværre fået et par tilbagemeldinger fra nogle af jer medlemmer om, at der bliver sløset lidt rigeligt med rengøringen af udstyret, samt afspritning af hænderne. Dette er især blevet bemærket i de perioder hvor der ikke er bemanding i centeret – så derfor her en reminder om hvordan reglerne er når du træner, eller færdes i centeret iøvrigt:

  ⭐️ Bliv hjemme, hvis du har symptomer eller er sløj.

  ⭐️ Host eller nys i ærmet.

  ⭐️ Hold min 2 meters afstand, når du træner.

  ⭐️ Husk at tage håndspritten med ind i centeret, når du kommer og benyt til at spritte dine hænder af FØR og EFTER brug af hver træningsstation. Håndspritten må IKKE benyttes til rengøring af maskiner og udstyr. Det er ikke egnet her til og ødelægger udstyret.

  ⭐️ Rengør alt du rører ved – maskiner, stænger, vægtskiver, håndvægte mm. der er masser rengøringsmidler, klude og papir.

  ⭐️ PAS PÅ HINANDEN OG DIG SELV – OG FORTSAT GOD TRÆNING.

Kommenter

Cancel reply