cheap resume paper how to write a good summary essay food essay cheap dissertation writing services college essays for sale 123 help essay writing vincent van gogh research paper custom writings plagiarism
 • Succes ved genåbning

  Succes ved genåbning

  Wow sikke en uge vi har haft i BlueFitness, det har været en sand fornøjelse at åbne op igen og byde jer alle velkommen tilbage efter nedlukningen.

  Der har hersket en fantastisk stemning i centeret. Rigtig mange medlemmer har allerede været forbi og givet den gas med træningen men altid med hensyntagen til hinanden. Alle har fulgt de nye retningslinjer omkring de 2 meters afstand ved træning, god håndhygiene ved brug af sprit alle i centeret får med ind, max antal personer og grundig rengøring af udstyr efter brug. Det er fantastisk. Tusind tak – I er bare gode!

  Centeret vil nu atter være åbent fuld tid for træning alle dage kl. 5.00-23.00, og så fortsætter vi den gode stil.
  Vi passer på hinanden, viser hensyn ved at spritte af og holde afstand og selvfølgelig ikke møde op, hvis man har de mindste symptomer på sygdom. Så du trygt kan træne i BlueFitness.

  RIGTIG GOD TRÆNING – HUSK nu spritten, når I går ind og træner 😉

Kommenter

Cancel reply