write my admissions essay time management paper blog post writing service book review website how to improve english essay writing
 • Behandlinger er igen mulige!!

  Behandlinger er igen mulige!!

  Som en del af regeringens genåbningsplan kom meldingen i dag, at det fra mandag d. 20. april igen vil være tilladt for os at have behandlinger i centeret, så længe vi overholder retningslinjerne herfor. Det vil jeg selvfølgelig gøre og åbner derfor op for den del.

  Jeg er klar til at tage i mod bookinger allerede nu, så har du smerter eller bare ømme muskler og led, der trænger til at blive løsnet op, så giv mig endelig et kald på 42 650 600 og få en tid snarest.
  Gavekort på behandlinger sælges selvfølgelige også, hvis du vil forkæle en af dine kære med en massage.

  – jeg glæder mig virkelig til at genåbne behandlingsdelen i centeret, men venter og håber selvsagt forsat rigtig meget på, at det snart vurderes sundhedsmæssigt forsvarligt at åbne for træning i BlueFitness igen!!

  Igen ring endelig på tel 42 650 600 for bookinger og spørgsmål

  /David

Kommenter

Cancel reply