writing essay introductions how to write an a essay best essay writing services what to write your college essay about human nature essay topics psych paper
 • Vigtig info ang. nedlukning

  Vigtig info ang. nedlukning

  Vi har rundtsendt mail til alle medlemmer ang. nedlukningen af centeret pga. Coronavirus og myndighedernes krav herom. Medlem skal tage stilling til abonnement og melde tilbage pr mail hurtigst muligt.

  Derfor er det vigtig, at alle lige tjekker deres mail og eventuelt spamfilter eller uønsket post, skulle mail være endt der i stedet for indbakken.

  Vi håber som alle andre, at virusspredningen stoppes og så få som muligt bliver ramt af den frygtelige sygdom. Så vi må være ekstra tålmodige et par uger til og følge myndighedernes anvisninger og bevare håbet om, at vi efter påske kan få vores hverdag med alt hvad dertil hører tilbage!
  Men wow det er svære tider for os alle på mange fronter.

  Mens vi alle venter, håber vi, at du selv får få trænet lidt på egen hånd med motionsture i det fri, når nu vejret endeligt er godt eller med noget hjemmetræning. Der er masser af forskellige træningstilbud online, man kan lade sig inspirere af. Nogle er sågar krydret med et godt grin som CoronaFitness ved komikeren Melvin Kakooza. 😉

  Hæg i derude, og på snarligt gensyn!

Kommenter

Cancel reply