online proofreading services custom essay online best essay writing service uk reviews biography writing services essay company the best essay writer custom essays services
 • Så er der yoga

  Så er der yoga

  Jubii – Endelig kan vi byde velkommen til vores nye instruktør Louise Jensen, der er klar til at undervise jer i Hatha yoga i BlueFitness fra lørdag d. 8. februar kl. 10.00.
  Der vil være undervisning i weekender, henholdsvis lørdag i lige uge og så søndag i ulige uge – der er to hold i tidsrummene kl. 10.00-11.00 og kl. 11.15.12.15.

  I vores yogaklasser i BlueFitness vil vi arbejde med fysisk styrke, mental balance, og bindeleddet mellem de to. Vi vil arbejde fysisk i asanas, som er forskellige yogastillinger. Fokus vil være på både fysisk og mental koncentration. Måden hvorpå vi arbejder med vores krop fysisk, styrkes ved at vi fokuserer på, at åndedrættet forenes med vores asanas. Gennem yoga opnår vi styrke, som på sanskrit kaldes hatha. Deraf kommer navnet hatha yoga, som den yogaundervisningsform undervisningen vil tage sit afsæt i. Alle kan være med, så tøv endelig ikke!

  Tag godt i mod Louise – og husk at melde dig til en af timerne via vores sport solution system, hvis du vil være med til undervisningen, du vil helt sikkert ikke fortryde det 😉
  På vores facebook side kan du også se en video, hvor Louise forklarer mere om hendes kommende hold.

Kommenter

Cancel reply