which is the best essay writing service best essay writing service reviews cheap dissertation writing buy a written essay psych paper native american essay lord of the flies research paper topics
 • Kick start 2020 og din sundhed 🍎🥦🥕🏋🏼‍♂️🏃🏻‍♂️

  Kick start 2020 og din sundhed 🍎🥦🥕🏋🏼‍♂️🏃🏻‍♂️

  Rigtig mange ønsker at starte året med en sundere livsstil og ikke mindst komme i en bedre form.
  Det kan være svært selv at få styr på kostomlægning og træning eller måske har man bare brug for en som skubber til en og holder en til ilden.
  I BlueFitness står David klar til at hjælpe dig med et personligt forløb, der tilrettelægges, så det passer præcist DIG og hjælper DIG at nå dine mål.

  🌟 Man købe et 12 ugers forløb, som vi kan garantere giver resultater, hvis man følger anvisningerne og får trænet som planlagt.

  🌟 Pris for medlemmer kr. 2000,- / Pris for ikke medlemmer kr. 2600,-
  Prisen inkluderer føldende:
  Opstartsamtale, ugentlig vejning inklusive registrering og opfølgning, personlig træning 1 gang om ugen á 1 times varighed samt medlemskab i perioden for ikke medlemmer.
  Kost: udregning af macroer (kalorier, protein, fedt, kylhydrater) og forslag til dagskost

  🌟 Kontakt os endelig for mere info og læs gerne nedenstående fra et af vores medlemmer som har været i forløb.

  Mette Neuhaus skriver:
  “Jeg startede i BlueFitness for 10 uger siden…. et valg jeg absolut ikke har fortrudt….
  Jeg havde forinden en samtale med David omkring at jeg godt kunne tænke mig en personlig træner samt tabe mig og om det var noget han kunne hjælpe mig med. Ja det kunne han helt sikkert svarede han.
  Og så gik vi i gang – jeg kom til opstartsamtale og sikke en behagelig og tillidsfuld mand, en samtale hvor man virkelig var i fokus og et fokus var at se fremad og tabe mig. Vi satte ikke et mål om at tabe mig 20 kg men et mål om at tabe mig til næste gang. Så fik jeg regner ud hvor mange kalorier jeg måtte spise dagligt, blev vejet og fik min første personlige træning.
  Der var plads til forbedring blev der sagt på en fed og humoristisk måde.
  Ja, nu er der så gået 10 uger og jeg har tabt mig 10 kg uden at sulte!!!
  Det her forløb er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og jeg kan kun anbefale David som din personlige træner og kostvejleder. “

  Lad os hjæpe dig også – Sammen kan vi nå meget langt 💪💪💪

Kommenter

Cancel reply