usc essay oedipus rex thesis personal mission statement essay expository essay writing prompts online essay writing
 • Nedlukningen fortsætter MEN ligeså gør udendørstræning

  Nedlukningen fortsætter MEN ligeså gør udendørstræning

  Vi håber I kom godt ind i det nye år!

  Som bekendt får vi jo ikke lov til at genåbne d. 4. januar 2021 og den nationale nedlukning er forlænget med to uger frem til d. 17. januar.

  Udendørstræningen er dog uberørt og fortsat tilladt. Vi har allerede en række super seje medlemmer, som trodser vejret og nyder godt af denne og har trænet flittigt siden nedlukningen.

  Booking af træning er dog påkrævet pga. begrænset antal pladser og tider.
  Dette skal nu bookes via vores BlueFitness app* og holdbookingdelen, dette er kun muligt for medlemmer, som har ønsket udendørstræning i nedlukningsperioden.

  Er du interesseret i at starte året på en frisk med udendørstræningen, så kontakt os endelig for at få åbnet abonnement op og adgang til bookingen via app’en.
  Så kan man løbende booke tider i 2 timers slots, hvor max 6 personer træner ad gangen for, at alle får en god og sikker træning. Afmelding er dog påkrævet, skulle man blive forhindret, så en anden kan nyde godt af den bookede plads.
  Alle coronaretningslinjer gælder selvsagt også træning i det fri med afstandsholden, rengøring af grej og brug af håndsprit og selvfølgelig ikke at træne, hvis man har symptomer på sygdom.

  Med andre ord er der ingen undskyldning for ikke at træne i nedlukningsperioden, bare klæd dig godt på og giv den gas!

  *hvis du ikke allerede har vores app, så finder du den let i AppStore eller GooglePlay.

Kommenter

Cancel reply