how to write a critical thinking paper animal farm assignment essay writing services for cheap research papers writing service autobiography essay help
 • Holdtræning og booking

  Holdtræning og booking

  Med tilbygningen i fitness kan vi nu langt om længe tilbyde diverse typer holdtræning i centeret herunder i vores nye holdsal men også i centeret og udendørs.

  Ønsker man at deltage i denne form for træning skal man tilkøbe dette i sit medlemskab, der koster 30 kr. mere om måneden oven i det almindelige abonnement. Nuværende medlemmer bedes kontakte os for ændring af abonnement, hvis de ønsker dette.

  Vi har sat nogle vilkår op for deltagelse i vores holdtræninger:

  Når man har medlemskab med hold skal man melde sig til de respektive træninger via vores bookings app Sport Solution Boooking*, alternativt via vores hjemmeside og linket BOOKING LOGIN, så sikrer du dig en af pladserne på holdet, du vil træne med plus ingen vil gå forgæves efter en time, som er fuldbooket.

  Skulle du blive forhindret i at deltage i holdtræningen, skal du afmelde dig senest 24 timer før start. Af hensyn til andre deltagere og instruktører, vil du – så frem du ikke fremmøder som planlagt eller ikke framelder du dig rettidigt – blive pålagt et gebyr på kr. 20,- / 30,- afhængigt af holdet.

  Hvis der er mindre end fire tilmeldte deltagere til en træning 2 timer før start, forbeholder vi os retten til at aflyse træningen. Tilmeldte bliver selvfølgelig underrettet herom.
  * Sport Solution Booking app kan downloades i app store og google play.

  FORELØBIG HOLDPLAN:

  Mandage kl. 17.00-18.00 Salsation – dance fitness

  Tirsdage kl. 17.00-18.00 KettleCross

  Torsdage kl. 17.00-18.00 X-fit (indendørs indtil vejret bliver bedre)

  Til februar kommer der også hatha yoga hver weekend, lørdage i lige uger og søndage i ulige, mere herom i januar.
  Hvis der er interesse for det, så vil vi også tilbyde et hold ved navn senior fitness, hvor vi mødes en times tid en formiddag og træner 10/20 stationer pr gang, så du kommer hele kroppen igennem. Tag fat i os hvis du er interesseret. 

Kommenter

Cancel reply