india essay best essay writing service in australia do my essays vietnam war research paper topics how to write scientific research paper buy custom research paper
 • SALSATION® kommer til BlueFitness

  SALSATION® kommer til BlueFitness

  Glæd jer til januar, hvor vi byder velkommen til vores nye salsation instruktør Mette Herskild, der vil give jer super fed træning af den sjove slags – læs om et af vores nye tilbud 🤗

  SALSATION® er et “dance fitness”-program, som er bygget op om 3 grundprincipper: Lyrical expression, musicality og functional training.
  Lyrical expression er hvor der bliver fokuseret på teksten i sangen. Der bliver fokuseret på sangens historie.
  Musicality er hvor der bliver lagt ekstra fokus på de forskellige unikke takter, som den enkelte sang består af. Koreografierne har derfor fokus på de små detaljer også.
  Functional training er fordi SALSATION® er et fitness program, hvilket vil sige, at koreografierne også består af bl.a. squats, lunges mm. Det er dog som en del af dansen, og bliver derfor “flettet” naturlig ind i det hele.

  Afslutningsvis er SALSATION® et program bestående af mange forskellige dansegenrer. Man kan opleve at danse både salsa, dancehall, hip hop, bachata mm. Dette afveksler dog alt efter hvilken instruktør man danser hos. Men der danses aldrig kun én dansegenre.

  (NB.! SALSATION® kræver ikke at man har danset før. Det eneste der kræves er, at man har et åbent sind, og elsker at bevæge sig til god musik.)

  Det bliver en fest 🎉😊

Kommenter

Cancel reply