admission essay proofreading service leadership theories essay mba dissertation writing services uk memoir essay topics operations management thesis money can buy happiness essay custom papers for college
 • Godt nytår!!

  Godt nytår!!

  Tusind tak for et forrygende år 2018, det har været et kanon år med en masse spas og nye ting i BlueFitness 🙂

  I foråret fik vi en række nye maskiner ind, det var så fedt.
  Sommeren var som bekendt meget varm og flere valgte at træne udendørs i stedet, men vi havde en flok dedikerede medlemmer som trofast kom og trænede trods varmen. I år kan vi jo heldigvis tilbyde god træning i det fri i vores nye crossfit område, så hvis sommeren bliver lige så hed, så kan du komme hos os og få sved på panden i den friske luft og samtidigt pleje kuløren 😉
  Efter sommerferien stillede en række friske medlemmer op sammen med os til Stafet for livet og hjalp med indsamlingen til Kræftens Bekæmpelse i Bogense, endnu en gang tusind tak til alle jer, der gik og løb for den gode sag.
  1. september fejrede vi også vores første fødselsdag og i efteråret blev det nye udendørs crossfit område indviet.
  Her sluttede vi faktisk også året af i fineste stil med 12 medlemmer som gav den max gas en lille times tid på de forskellige stationer, inden vi skålede i bobler og ønskede hinanden godt nytår. Vi er blevet opfordret til at gentage successen, så det arbejder vi på her i 2019.

  GODT NYTÅR TIL JER ALLE VI SES I BLUEFITNESS!!!!

Kommenter

Cancel reply