decision making essay best writing services people who write papers essays online to read essay writer online how to write a thesis sentence for an essay safety paper write my thesis for me
 • Julehilsen og juleåbent

  Julehilsen og juleåbent

  Vi vil gerne ønske jer og jeres kære en rigtig glædelig jul! Og husk nu vi holder åbent i BlueFitness alle juledagene som vi plejer kl. 5.00-23.00, så du kan komme ind og træne og måske få forbrændt nogle af ekstra kalorier, som ofte ryger indenbords under højtiden. Så kan du jo også med god samvittighed sætte dig til bords og rigtig nyde af retterne, tænker vi 🙂

  Nåede du ikke at få vores julegave i form af et gavekort til en kær med gratis træning i 7 dage gældende frem til 31. januar 2019 med hjem, så kan du jo altid give gaven på bagkant bare tag fat i os, så arrangerer vi det.

  GOD JUL DERUDE – GOD TRÆNING, VI SES!!!

  Mange julehilsner Anna & David

Kommenter

Cancel reply