qualitative research paper example i need help writing a research paper how to write a background research paper writing apa paper ancient greece homework ideas
 • Nyheder + åbent hus

  Nyheder + åbent hus

  Udendørs fitness træning – jo det kan man altså også om vinteren 😉

  Vi har i BlueFitness valgt at hoppe med på crossfit-bølgen og fået indrettet et udendørs træningsareal, hvor der er monteret et lækkert rig med en række fede stationer herunder monkey bars, dip horn, boksebold, wall ball target, battle ropes og en landmine for blot at nævne nogle stykker. Desuden er der traktordæk og vægtet hammer til tire slams, hex bar til farmers walk, kettlebells og en training tank samt masser af vægtskiver.

  Med andre ord nu er der masser af muligheder for at give den max gas i det fri.
  Mange vil, forståeligt nok, nok foretrække lunere og bedre vejr, men lad dig ikke afskrække og kom i gang nu, man kan altså sagtens træne fitness udendørs om vinteren og i kulde!!! Det er bare spørgsmål om påklædning.

  Og der er faktisk mange fordele ved det…… se lige her:

  • Ved at træne frigiver kroppen endorfiner og efter sigende bliver man 50 % gladere af træning udendørs i den friske luft end indendørs
  • Frisk luft øger effekten af din træning og styrker dit immunsystem
  • Ved træning i dagtimerne får du de livsvigtige D-vitaminer fra solens stråler
  • Man forbrænder ca. 5 % mere i kulde ved træning omkring frysepunktet så det kan booste din forbrænding.

  Så hvad venter du på?

  Vi indvier træningsområdet på lørdag – så alle interesserede er meget velkomne til at kigge forbi centeret og prøve en gang fitness træning i det fri.

  Medlemmer kan allerede nu få adgang til området i centerets bemandede timer, så hold øje med den ugentlige plan vi slår op på vores site samt på Facebook, hvis du vil planlægge din træning i det nye område.

   

  KIG FORBI OS LØRDAG D. 17. NOV 2018 KL. 10.00-14.00, DER ER FRI UDENDØRS TRÆNING FOR ALLE INTERESSEREDE, OG SÅ SELVFØLGELIG EN FORFRISKNING I DAGENS ANLEDNING.

Kommenter

Cancel reply