buy a paper how to write a thesis sentence for an essay concept paper sample world hunger research paper do my paper computer homework recommendation paper composition paper
 • You rock – 1175 omgange 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

  You rock – 1175 omgange 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

  Af hjertet tak til alle der som kom til Bogense i weekenden og hjalp os med Stafet for Livet. Det har været en fantastisk weekend med masser af sjov, smil, snak, hygge og motion. Vi er meget taknemmelige for, at så mange tog sig tiden og gik eller løb runde efter runde med os i de mange timer stafetten varede og dermed også bidrog til indsamlingen til Kræftens Bekæmpelse.

  David tilbød også massage til de mange deltagere i løbet af lørdagen og tjente således også til vores indsamling.

  1175 omgange blev det til i alt – deltagere i alderen fra 3 og op til 70 år fra nær og fjern samt flere megaseje fightere var i gang i de knap 24 timer alle iført vores fine BlueFitness trøje, et smukt syn 💪 Vi har i BlueFitness fået samlet 4600kr ind til det gode formål.

  YOU ROCK!!!

  ….. og så en lille opfordring til jer som var med, send os endelig gode fotos fra stafetten, så kan vi forhåbentlig samle en række i et Facebook album ….. vi var nemlig ekstrem dårlige til få taget billeder 😆

Kommenter

Cancel reply