what to write a college essay about write term papers grad school essay help writing a good scholarship essay sexism essay
 • BlueFitness støtter kampen mod kræft

  BlueFitness støtter kampen mod kræft

  • Hvad med dig?

  Vi har i BlueFitness oprettet et stafethold til eventen STAFET FOR LIVET/NORDFYN,

  Hvis du ikke allerede kender til denne unikke velgørendende indsamling, så drejer det sig kort sagt om en stafet, som skal holdes i gang i døgn. Man melder sig til et stafetholdet via eventens site og gebyret på 100,- kr. går så ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og deres arbejde i kampen mod kræft.

  David og jeg håber, der er en masse medlemmer, som vil gøre os selskab i kampen, der finder sted i Bogense d. 8.-9. september 2018 med start lørdag kl. 12.00 og den slutter søndag kl. 10.00. Se evt. programmet her

  Man deltager selvfølgelig kun det tidsrum man ønsker – det kan fx være en gåtur 30 min lørdag eftermiddag eller aften, 1 time søndag morgen eller hvordan det nu passer en. Så håber jeg, at vi kan få koordineret, så vi har min 1 person på banen hele stafetten, ellers får David og jeg rigtig mange kilometer i benene.

  I de mange timer skal vi have så mange så muligt til at gå eller løbe rundt på banen ved Bogensehallerne og dermed være med i kampen.

  De medlemmer som tilmelder sig inden d. 15. august giver vi en smart BLUEFITNESS træningstrøje som tak for indsatsen. Familie og venner er selvfølgelig også mere end velkomne til at deltage. Der vil være frugt og drikke til alle 🙂 Jo flere jo bedre!!

  Det er et super fint arrangement og vi tør godt garantere masser af sjov og hygge selv om natten hersker der en god og helt speciel stemning, hvor man virkelig føler, at man står sammen om det gode formål. Vi har en lejr i området under hele stafetten, så har du mod på en tur efter mørkets frembrud, så er vi der med dig.

  Derfor håber vi som sagt, at I er friske på en gå- eller løbetur med BlueFitness til stafetten og dermed være med til at gøre en forskel med os.

  TILMELDING HER – Ses vi?

  Anna 😉

Kommenter

Cancel reply