qualitative research paper sample martin luther king essay example research paper buy how to write an research paper college essays help identity theft essay examples best dissertation writing service review
 • Nye maskiner

  Nye maskiner

  Jubii – Nu varer det ikke længe, inden de nye maskiner ankommer og vi får skiftet de ældre modeller ud og to nye typer kommer til – SÅ GLÆD DIG!!!

  Torsdag d. 22. marts vil vores leverandør installere nedenstående, hvorfor centeret er lukket for træning den dag fra morgenstunden og frem til sidst på eftermiddagen – så vi kan få maskinerne på plads og gjort klar til brug. Vi poster her på sitet, så snart alt er på plads og der er adgang igen, så hold øje med sitet, hvis du gerne vil træne den dag. Det håber vi i medlemmer har forståelse for.

  Vi får disse maskiner:

  benpresmaskine med integreret vægtmagasin + mulighed for at lave hack squat

  plate loaded seated calf maskine

  brystpress maskine

  squat rack

  dual abductor/adductor benmaskine

  Og så rykker vi lidt rundt, så der som sagt også bliver plads til et par nye nemlig en dual mave-/lænd maskine samt et smith rack med bænk.

Kommenter

Cancel reply