writing a narrative essay about yourself microbiology research paper topics best essay questions abortion paper what do i write my college essay on
 • Godt nytår – Har du også et nytårsforsæt om et sundere liv?

  Godt nytår – Har du også et nytårsforsæt om et sundere liv?

  Først og fremmest godt nytår!!!

  Har du ligesom så mange andre nydt den søde juletid til fulde og her til nytår sat dig for at gøre noget godt for dig selv og dit helbred i 2018? Måske er der kommet et par ekstra kilo på og du har ikke lige nået at træne alt det du nok burde og gerne ville?

  Så er det godt du kan komme til BlueFitness og give den gas 😉 Vi står klar til at hjælpe dig på vej med træning og også evt. vægttab, hvis det er dit mål.

  Der er mulighed for fri træning for de morgenfriske fra kl. 5.00 og helt frem til kl. 23.00 hver dag ligesom vi tilbyder kostvejledning, kontakt os gerne for en uforpligtende snak om mulighederne herom.

  Rigtigt mange sætter sig som bekendt famøse nytårforsæt om mere træning, sundere kost og vægttab osv., men får reelt set ikke gjort noget ved det, når alt kommer til alt. Det er super ærgerligt. Lad nu 2018 være året, hvor du holder dit hvad det end er!

  Hvis et af dine nytårforsæt er vægttab, så tilbyder vi kontrolvejninger, hvor du en gang om ugen kommer forbi og bliver vejet, får målt din fedtprocent samt udregnet din bodyage. På den måde kan du løbende følge dine fremskridt tæt plus det kan være en ekstra hjælp eller motivationsfaktor med sådanne vejninger på vejen til dit mål.

  4 x kontrolvejninger koster 200,- kr.

  Og HUSK – medlemmer kan forsat give 1 uges fri træning til en ven eller familiemedlem her i januar, hvis man ikke lige nåede at få gavekort lagt under juletræet 🙂

   

   

   

   

   

Kommenter

Cancel reply