cheap writing writing a business proposal artificial intelligence paper buy college essay online thesis writing services uk best dissertation writers uk buy research papers no plagiarism cheap summarize research paper
 • Julehilsen og juleåbent

  Julehilsen og juleåbent

  Vi vil gerne ønske jer og jeres kære en rigtig glædelig jul!

  Og husk nu vi holder åbent i BlueFitness alle juledagene som vi plejer kl. 5.00-23.00, så du kan komme ind og træne og måske få forbrændt nogle af ekstra kalorier, som ofte ryger indenbords under højtiden. Så kan du jo også med god samvittighed sætte dig til bords og rigtig nyde af retterne, tænker vi 🙂

  Nåede du ikke at få vores julegave i form af et gavekort til en kær med gratis træning i 7 dage gældende efter jul og frem til 31. januar 2018 med hjem, så kan du jo altid give gaven på bagkant bare tag fat i os, så arrangerer vi det.

  GOD JUL DERUDE – GOD TRÆNING, VI SES!!!

  Mange julehilsner fra Anna & David

   

   

Kommenter

Cancel reply