customer service essay safety paper lord of the flies paper problems to write an essay about slavery paper buy essays for college global warming essay samples
  • Så kom den i hus!!

    Så kom den i hus!!

    Efter mange måneders slid på skolebænken, fik jeg i dag endelig mit diplom, og kan nu pryde mig med titlen “Lægeeksamineret Idrætsskadeterapeut” 🙂

    Det skal selvfølgelig fejres, og derfor giver jeg i næste uge (uge 48) 50% rabat på alle manuelle behandlinger. Så hvis du – eller én du kender – døjer med smerter, muskelspændinger eller lignende, så giv mig et kald, så vi kan få kigget på det. Og husk – man behøver ikke spille tennis for at få tennisalbue, og ryg- og skulderproblemer rammer mindst ligeså ofte kontorarbejdere som svømmere, håndboldspillere m.m. Sagt på en anden måde: som idrætsskadeterapeut arbejder jeg med alle former for problemer i bevægeapparatet, uanset om de er forårsaget af sportsudøvelse, fysisk hårdt arbejde, forkert arbejdsstilling eller noget helt fjerde. *Skaden” er den samme uanset hvad den underliggende årsag er.

Kommenter

Cancel reply