who can write my essay the crucible research paper i need help writing a paper problem solution research paper example writing essay for scholarship communication essay sample how to write a good essay introduction
 • Er du klar til skiferien?

  Er du klar til skiferien?

  Skiferiesæsonen starter inden længe – er du i form til de mange timer med skiene på?

  Hos BlueFitness har du alletiders muligheder for at forbedre dig til en kommende skiferie gennem generelt styrke- og kardiotræning men ikke mindst ved brug af vores geniale skiergometer eller den såkaldte ThoraxTrainer 🙂 Den kan simulere langred.

  Træning på en ThoraxTrainer giver høj forbrænding, træner din styrke, balance og udholdenhed og du kan være helt sikker på at pulsen kommer op men samtidig er træningen skånsom for ryg og led. Du styrker ben, arme og overkrop, faktisk træner du stort set alle dine muskler og giver både kondition, styrke og udholdenhed. Maskinen er så effektiv, at andre sportsfolk som svømmere, triatleter og cykelryttere faktisk også anvender den.

  Skieksperten Thomas Uhrskov anmeldte den sågar for nogle år siden – du kan se klippet her.

  Bare 3×10 minutter om ugen er nok til at give en markant effekt, og der er faktisk mere end 50 forskellige træningsøvelser – Prøv og se linket her

  Så hvad venter du på? 🙂

   

Kommenter

Cancel reply