• BODYLAB og Berry,En produkter

  BODYLAB og Berry,En produkter

  Vidste du, at vi er forhandlere af BODYLAB og Berry,En produkter?

  Mangler du et godt supplement til at maximere dine resultater i træningslokalerne? Så finder du mange gode blandt BODYLABS forskellige proteinpulvere, barer, vitamintilskud, fedtsyrer samt midler til muskelopbygning.

  Kontakt os for nærmere info.

  Er du på udkig efter naturlige og gode kosttilskud, så anbefaler vi at prøve Berry,En. De producerer moderne kosttilskud, der skal bidrage til kroppens balance og medvirke til en sund livstil, så mangel-symptomer helst ikke forekommer. Og det bedste i vores øjne er at tilskuddene er naturlige, uden farvestoffer, konserveringsmidler og fyldstoffer og så smager de bare godt!

  De har en række af lækre tilskud i form af forskellige gels som blandt andet hjælper til at opretholde sunde led, detoxe kroppen, nogle er rige på antioxidanter, andre på kollagen der styrker huden, hår og negle, vitaminer, calcium mm. for at nævne nogle.

  Deres drik giver modsat mange energiprodukter på markedet energi på en helt naturlig måde; den unikke   sammensætning af et særligt højt indhold af naturlig frugtjuicer, eksklusivt og alene med naturligt koffein, uden kunstige stimulanser, farvestoffer og aromastoffer og uden glucosesirup og konventionel hvidt sukker er deklarationen på deres næringsrige premium drik. Den sælges som koncentrat og man kan således selv blande og bruge efter ønske og behov. Den kan nydes ren men faktisk også blandes cocktails og frugtagtige desserter.

  Vi kan bare sige det skal prøves! Du kan læse mere om deres produkter her: http://www.berryen.com/dk/index.html

  Kontakt os for mere info.

Kommenter

Cancel reply