do my papers wuthering heights essay art appreciation essay example strategy essay steps to writing a good essay child development research paper writing a sociology paper
 • Åbning af BlueFitness…!!

  Åbning af BlueFitness…!!

  Så nærmer vi os fredag den 1. september med hastige skridt, og vi er så glade og stolte over endelig at kunne slå dørene op og byde alle motionsglade folk – unge som gamle – velkommen i vores nye fitnesscenter i Søndersø.

  Vi åbner fredag den 1. september kl. 9:00, og vil den følgende uge- altså frem til fredag den 8. september, være at træffe i centeret hver dag i tidsrummet 9:00 – 17:00 for at byde nye medlemmer velkommen. Det er også muligt at booke behandlinger.

  Hvis du ikke allerede har meldt dig ind, så er det bare om at komme til tasterne og tilmeld dig via vores onlinetilmeldingssystem på vores hjemmeside www.bluefitness.dk og HUSK nu vores super åbningstilbud, hvor du træner for kun 1,- i hele september, gælder til og med slutningen af åbningsugen, altså den fredag den 8. september 2017.

  Vi skal bede alle nye medlemmer om at komme forbi centeret i åbningsugen, i ovenstående tidsrum, for at blive registreret i vores adgangssystem, så man kan komme ind og træne. Det er ikke muligt uden.

  Åbningen af BlueFitness skal vi selvfølgelig fejre, og vi afholder derfor en uformel reception i centeret på åbningsdagen mellem kl. 15:00 og 17:00, hvor vi viser rundt i huset, og byder på lidt lækkerier til alle som kigger forbi.

  Vel mødt og GOD TRÆNING!!!

  Mange hilsner

  Anna & David

Kommenter

Cancel reply