dracula essay history essay writing people write research essays in order to buy lab report me as a writer essay essay writing service australia writing essays online write my essay students
 • MERE END BARE FITNESS!

  MERE END BARE FITNESS!

  BlueFitness er mere end bare fitness – vi tilbyder også flere forskellige former for manuel behandling, så har du ondt i bevægeapparatet, lider af skader og eller bare brug for at få masseret eller mobiliseret ømme muskler og led, så er vi klar.

  Første behandling starter altid med en grundig undersøgelse, så vi sikrer os, at du får den bedste behandling. Derfor er den længere end de efterfølgende/opfølgende behandlinger.

  Den manuelle behandling kan suppleres med fx triggerpunktakupunktur eller TENS-behandlinger (står for Transkutan Elektrisk Nerve Stimulation) – en nyere form for smertebehandling, hvor man via elektrisk nervestimulering gennem huden på muskler og led opnår smertelindring. TENS anvendes på sygehuse, smerte- og fysioterapiklinikker samt af manuelle behandlere. Det er en medicinfri behandling, som understøtter kroppens naturlige smerteforsvar. Mange gigtpatienter nyder godt af denne type behandling men patienter med sportsskader, ryg- og ledproblemer m.v. kan ligeledes få glæde af TENS-behandling og dermed faktisk også nedsætte behovet for medicinsk smertelindring.

  Kinesiotape tilbyder vi også, hvor du kan få tape på steder, hvor du lider af nedsat bevægelighed, spændt/hyperton muskulatur eller overbelastningsskader og til at mindske evt. hævelse og reducere smerte.

  Priser mm. finder du på vores hjemmeside www.bluefitness.dk under linket manuel behandling og tider booker du online under booking. Alternativt kan du give os et kald. Frem til åbningen af centeret 1. september behandler David i sin klinik på privatadressen.

  HUSK – fra september får alle medlemmer 20% på behandlinger!

Kommenter

Cancel reply